Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Microwave German Potato Salad
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gRed potatoes; cooked and sliced
eggs hard-boiled, chopped
1/2 TasseOnion chopped
1/2 Tassecelery chopped
Bacon strips; diced
2 Esslöffelsugar
4 Teelöffelall-purpose flour
2 Esslöffelvinegar
1/2 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelpepper
3/4 Tassemilk
die Zubereitung:

In a large bowl, combine potatoes, eggs, onion and celery; set aside. Place bacon in a microwave-safe bowl; cover with a paper towel and microwave on high for 2 minutes. Stir. Microwave 3-4 minutes longer or until the bacon is crisp, stirring after each minute. Remove bacon to paper towel to drain; reserve 2 tablespoons drippings. Stir sugar, flour, vinegar, salt and pepper into drippings until smooth; gradually add milk. Microwave on high for 5-6 minutes, stirring every 2 minutes until thickened. Pour over potato mixture; toss. Top with bacon. Serve immediately. Yield: 8 servings. Editor's note: This recipe was tested in a 700-watt microwave.


Anmerkungen zum Rezept:
keine