Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pita Pizza (Stanford)
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 30 gLowfat mozzarella cheese; shredded
Pita bread
 Sun-dried tomatoes; rehydrated in water and chopped
Marinated artichoke heart; rinsed and drained, chopped or sliced
 basil fresh
 Red pepper; hot or mild, fresh or roasted
die Zubereitung:

Shred low-fat mozzarella onto pita round, add sun-dried tomatoes, marinated artichoke heart, snips of fresh basil and a bottled red pepper or, thinly slice a fresh red pepper. Broil until hot and bubbly. (p237)

>From The Stanford University Healthy Heart Cookbook, by Helen Cassidy Page


Anmerkungen zum Rezept:
keine