Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 | 10 3/4 oz can Campbell's |
| New Cheddar Cheese Soup |
2 Esslöffel | Sour Cream or Yogurt |
1/2 Teelöffel | dijon mustard |
1 Tasse | Cooked Broccoli Flowers |
4 | Hot Baked Potatoes, split. |
1) In 1 1/2 qt saucepan, combine soup, sour cream and mustard; add broccoli. Heat through, stirring occasionally.
2) Serve over potatoes. Garnish with chopped sweet red pepper if desired.
for 1 hour. Or microwave on high 10 1/2 to 12 1/2 minutes or until fork tender.
315-786-1120
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |