Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 | Chicken breasts |
1 Tasse | chicken broth |
1/2 | Sliced sweet onion |
2 Esslöffel | parsley |
1 klein | Clove chopped garlic |
| Cucumber Glaze * |
Lightly salt chicken breasts.Put in casserole;cover with onion slices, parsley and garlic. Pour chicken broth over all. Simmer for 30 to 35 minutes. Remove from broth. Cool.
Cucumber Glaze:
2 Tbs light salad dressing 4 Tbs chopped, peeled cucumber 2 tsp grated lemon peel 2 tsp lemon juice Salt to taste
Mix well and spread on chilled chicken.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |