Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
| 4.00 lg Halibut steaks, 1/2 lb |
| Each |
| --- |
| 3.00 tb Finely chopped fresh ginger |
| 6.00 tb Finely chopped scallions |
| 2.00 tb Light soy sauce |
| 1.00 tb Dark soy sauce |
| 2.00 tb Chinese rice wine or: Dry sherry |
| 1.00 tb Chinese sesame |
| oil |
| --- |
| 1.50 tb Minced fresh coriander |
Lay The Halibut Steaks on a platter. Puree the marinade ingredients
in a blender and spread it evenly over the halibut steaks. Allow to
marinate for 2 hours in the refrigerator or 1 hour at room
temperature. Approximately 40 minutes before you are ready to cook,
make a charcoal fire and, when the coals are ash white, grill the
halibut steaks for 5 to 8 minutes on each side, depending on their
thickness. Garnish with the chopped coriander and serve immediately.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |