Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Crockpot Chicken & Artichoke Casserole
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 x ca. 450 gBroiler chicken; cut up
 salt
 pepper
1/2 Teelöffelpaprika
1 Esslöffelbutter
1/2 TasseRich chicken broth
3 Esslöffelsherry
1/2 Teelöffeltarragon dried
1 DoseMushroom
2 EsslöffelQuick cooking tapioca
Ja marinated artichokes
die Zubereitung:

Wash chicken. Pat dry with paper towels. Season with salt, pepper, and paprika. Using a large frying pan, brown chicken in 1 T. butter.

Place mushrooms and drained artichoke hearts in bottom of crockpot. Sprinkle with tapioca. Add the browned chicken pieces. Pour in broth and sherry. Add tarragon. Cover crockpot and turn to Low heat setting. Cook for 7-8 hours. Or cook on High for 5 hours.

If you don't want to brown the chicken first, it's o. K.


Anmerkungen zum Rezept:
keine