Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Macaroni and Cheese
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
8 x ca. 30 gCooked macaroni; rinsed with cold water
2 TasseCream sauce; (see below)
2 TasseCheddar
Cream Sauce
4 Esslöffelbutter melted
4 Esslöffelflour
1 Tassemilk
1 Tasseheavy cream
 salt
 pepper
die Zubereitung:

Over low heat, melt butter and blend in flour. Gradually add milk and stir until thick and smooth. Add heavy cream and then salt and pepper to taste. In casserole dish, layer macaroni, cheese and cream sauce in layers. End with cheese on top. Top with bread crumbs, if desired. Bake at 375 degrees for 30 minutes.


Anmerkungen zum Rezept:
keine