Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cold Salmon with Cucumber Sauce
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Tassewater
1 TasseDry white wine or apple
 Juice
1 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelthyme leaves dried
1/4 Teelöffeloregano dried leaves
1/8 TeelöffelGround red pepper (cayenne)
black peppercorns
Sprigs cilantro
1 kleinonion sliced
2 x ca. 450 gSalmon or whitefish
 Lemon wedges, if desired
 Cucumber Sauce:
1 Tassesour cream
1 Tasseyogurt plain
1/4 Tasseparsley fresh, chopped
1/4 Tassecilantro chopped, fresh
1 Teelöffelground cumin
1/2 Teelöffelsalt
2 mittelCucumbers, peeled, m seeded
 And coarsely shredded
die Zubereitung:

Prepare Cucumber Sauce. Mix all ingredients. Cover and refrigerate about 2 hours or until chilled.

Heat remaining ingredients except salmon fillets and lemon wedges to boiling in 12-inch skillet; reduce heat to low. Cover and simmer 5 minutes.

Cut salmon into 6 serving pieces. Place salmon in skillet; add water to cover if necessary. Heat to boiling; reduce heat to low. Simmer uncovered about 14 minutes or until salmon flakes easily with fork.

Carefully remove salmon with slotted spatula; drain on wire rack. Cover and refrigerate about 2 hours or until chilled.

Serve salmon with sauce and lemon wedges.


Anmerkungen zum Rezept:
keine