Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
No-Bake Apple Cheesecake
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
6 Esslöffelgelatin Unflavored
1 Tassewater boiling
2 x ca. 450 gCream cheese -- room
 Temperature
2 TasseConfectioners' sugar
1 TasseHeavy cream -- lightly
 Whipped
 Crumb base:
2 Tassegraham cracker crumbs
2 Esslöffelsugar
Red apples -- cored, sliced Chopped
1/2 Tassewalnuts chopped
 Caramel topping
die Zubereitung:

Grease a 12-inch springform pan and line bottom with waxed paper. In a small bowl, dissolve gelatin in water and let it cool. Beat together cream cheese and confectioners' sugar until light and fluffy. Add gelatin and beat until thoroughly mixed. Fold in heavy whipped cream and turn mixture into prepared pan and chill. Blend together graham cracker crumbs, sugar and butter. Sprinkle mixture over chilled cheese cake. Press crumbs into surface lightly. Turn cheesecake over, crumb-side down and remove from pan. Top with chopped apples and walnuts. Generously pour caramel sauce over the top.


Anmerkungen zum Rezept:
keine