Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Esslöffel | olive oil |
1 gross | cloves garlic minced |
1 klein | onions diced |
1 mittel | zucchini diced |
1 klein | Celery stalk diced |
1 mittel | Carrot diced |
1 klein | Sweet red pepper; cored, seeded, and diced |
1 Esslöffel | chilli powder |
1/4 Teelöffel | cayenne pepper |
1 | Bayleaf |
1/2 Teelöffel | ground cumin |
1 Esslöffel | brown sugar |
1/2 Teelöffel | Dried basil; crushed |
1 Dose | 15-oz. kidney beans; undrained |
1 Dose | 15-oz. tomato puree |
1/2 Teelöffel | salt |
| black pepper freshly ground |
1/2 Tasse | Salted cashews; coarsely chopped |
Heat olive oil in lg. Skillet. Add garlic, onions, zucchini, celery, carrot, and red pepper, and saute 5 mins. Add chili powder, cayenne, bay leaf, cumin, brown sugar, and basil. Cook over low heat until mixture is fragrant, 2 mins.
Stir in kidney beans with liquid and tomato puree and simmer 20 mins. Season to taste w/salt and pepper and simmer until vegetables are tender but not mushy and flavors blended, 10 mins. Longer. Remove bay leaf. Stir in cashews and serve immediately.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |