Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Fan Chieh Nius Ruh B1
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gSirloin Steak
 Marinade: See Recipe Marinade and Seasoning Sauce B1
green Pepper
1 grossonion
1/2 x ca. 450 gtomatoes peeled
4 Esslöffelpeanut oil
2 Esslöffelsoy sauce
1/2 Esslöffelsherry dry
1/2 Teelöffelsalt
1/3 TasseWater Or Chicken Broth
1 EsslöffelCornstarch, Dissolved In 2 tb Cold Water
die Zubereitung:

Slice meat against the grain 1/4'' thin, and cut into 1'' by 2'' strips. Add beef to Marinade and toss to coat. Cover and marinate for 1 hour in refrigerator. Cut green pepper and onion into 1'' chunks; cut tomatoes into wedges and remove seeds. Heat oil in wok or skillet over high heat until very hot. Add meat; stir-fry for 1 minute.

Remove and set aside-don't over cook meat.

Heat remaining oil in wok or skillet over high heat. Add green pepper and onion and stir-fry for 1 minute. Blend in soy sauce, sherry, salt, and broth or water; cook for 2 minutes. Add tomato wedges , and meat and mix well. Stir in dissolved cornstarch; cook, stirring constantly until thickened. Serve at once.

Temperature(s): Hot

Effort: Average

Time: 01:30

Comments: Pittsburgh, Aspinwall


Anmerkungen zum Rezept:
keine