Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Jamaican buns
Zutaten für 24 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 1/2 Tasseflour
1/2 Tassesugar
2 Teelöffelbaking powder
1/2 Teelöffelsalt
1 Esslöffellemon extract
1 TasseButter or shortening
eggs
3/4 Tassemilk
1 Tasseraisins
1 1/4 Tassecoconut shredded
egg whites lightly beaten
die Zubereitung:

2 tb Lemon rind; -Or-

Preheat oven to 350 F.

In a large mixing bowl, combine flour, sugar, baking powder, salt, and lemon rind. Cut in butter until mixture is crumbly in texture. Beat eggs with milk and add to flour mixture. Blend until just moistened. Do not over mix.

Add raisins and coconut and mix again, just enough to incorporate. Using an ice-cream scoop or tablespoon, portion dough onto a greased cookie sheet. Brush the tops of each bun with beaten egg whites and sprinkle with sugar.

Bake for about 25 minutes. Buns should be golden brown and firm to touch.

Mickey - Volume Ii Typed for you by Karen Mintzias


Anmerkungen zum Rezept:
keine