Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Apple-Glazed Beef Brisket
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
5 lb. boneless beef brisket
1 mittelonion quartered
2 grosscloves garlic halved
10 cloves whole
 water
10 ounce jar apple jelly
1/3 Tassewhite wine dry
3 EsslöffelDijon style or spicy brown mustard
3 EsslöffelMinced green onions, incl. tops
1 1/2 Teelöffelsalt
 peppercorns
3/4 Teelöffelcurry powder
 parsley
 Tomato roses
die Zubereitung:

Place brisket, onion, garlic and cloves in large Dutch oven. Add water to cover. Bring to a boil. Reduce heat. Cover and simmer 2 1/2 - 3 hours or until tender. Drain brisket. cover and refrigerate up to 24 hours.

To prepare glaze, combine jelly, wine, mustard, onions, salt, peppercorns and curry powder in small saucepan and heat until jelly melts, stirring occasionally. Place brisket in shallow roasting pan. Brush with glaze and roast in 325°F oven for 45 minutes, basing frequently with glaze. Place brisket on heated serving platter and garnish with parsley and tomato roses. Carve brisket into thin slices and serve with remaining glaze. Yield: 8 Typed in MMformat by cjhartlin@msn. Com


Anmerkungen zum Rezept:
keine