Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Marinated Vegetable Salad
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 kleinZucchini
carrots
Head cauliflower
1 BundBroccoli
1 Bundgreen onions chopped
2 TasseCherry tomatoes
2 Tassemushrooms small
stalks celery sliced
1/2 TasseRipe olive, pitted & sliced
Dressing
1/3 Tassevinegar
cloves garlic minced
1 TeelöffelEach dried basil & oregano
1/2 Teelöffelmustard dry
1 Tassevegetable oil
 salt
 pepper
die Zubereitung:

Cut zucchini and carrots into julienne strips; cut cauliflower and broccoli into florets. In plastic bag, combine carrots, zucchini, cauliflower, broccoli, onions, tomatoes, mushrooms, celery and olives.

(Dressing)

In bowl or food processor, combine vinegar, garlic, basil, oregano and mustard. Using whisk or with machine running, gradually pour in oil, mixing well. Season with salt and pepper to taste.

Pour dressing over vegetables; seal bag and refrigerate for 24 hours, turning several times. Drain and serve in glass bowl. Makes about 12 servings. Typed in MMformat by cjhartlin@msn. Com

Canadian Living Entertaining Cookbook.


Anmerkungen zum Rezept:
keine