Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 1/2 x ca. 450 g | Short pastry |
1 x ca. 450 g | Crabmeat |
1/4 | Eel; skinned & chopped, -Or |
1/2 x ca. 450 g | Salmon; filleted |
1 mittel | onion finely chopped |
1/2 Tasse | currants |
2 Esslöffel | Peeled, sliced grapes or gooseberries or blueberries or a mixture |
1/4 Tasse | bread crumbs |
4 Esslöffel | Sweet herbs (e.g. tarragon, dill, or chervil), chopped |
1/4 Teelöffel | nutmeg ground |
2 Esslöffel | butter |
1/2 Tasse | white wine |
Line two small 4" (or one 8") souffle' or pie dishes with half the pastry. Arrange layers of crab, eel, onion, currants, grapes or goose- berries, breadcrumbs and herbs, seasoning the layers with salt, pepper, a= nd nutmeg. Dot with the butter and pour the wine over the top of each dish. Cover each with a pastry lid and bake at 375f for 15 to 20 minutes. Serve=
hot or cold.
From _The Accomplisht Cook_ Robert May, 1660 Compiled and Updated by Maxime de la Falaise in _Seven Centuries of English Cooking_ Grove Press, =
1973 Isbn 0-8021-3296-0 Typos by Jeff Pruett.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |