Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pork Chops and Cheesy Potatoes
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
( 11 oz.) can cheddar cheese soup
1/2 Tassesour cream
1/4 Tassewater
3 Esslöffelparsley chopped
4 TassePotatoes thinly sliced
 salt
 pepper
2 mittelOnions thinly sliced
3/4 Tassegreen pepper chopped
Pork chops, 3/4 inch thick
1/4 Tasseflour
2 Esslöffeloil
Green pepper rings, 1/2"thick
Canned, spiced apples
die Zubereitung:

Combine soup, sour cream, water, and parsley.

In 2 quart shallow casserole, alternate layers of potatoes sprinkled with salt and pepper, onions, chopped pepper, and soup mixture. Bake uncovered, in 375F oven for 30 minutes.

Trim excess fat from pork chops and dust lightly with flour. Saute in oil until nicely browned on both sides.

Stir potato mixture and put chops on top. Cover casserole and return to oven for 1 hour. Uncover and top with pepper rings and apples. Cover loosely and return to oven for 20 minutes more. Yield: 6 servings Typed in MMformat by cjhartlin@email. Msn. Com

Midwestern Jr. League Cookbook.


Anmerkungen zum Rezept:
keine