Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Honey Mint Juleps
Zutaten für 14 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tassewater
1 1/2 TasseMint leaves
1 Tassehoney
3 1/2 TasseBourbon
 Chrushed ice
 Mint sprigs; for garnish
die Zubereitung:

In small saucepan, bring water to boil. Remove from heat. Add mint leaves; stir until wilted. Add honey, stir until dissolved. Let mixture stand until cool, strain and discard mint. For each julep, combine 1/4 cup bourbok with 2 tablespoons honey mint syrup. Pour bourbon mixture over crushed ice in frosted tumbler or tall glass. Garnish with mint sprigs. Makes 14 servings. (Recipe from Southern Living magazine). Typed by Ethel Snyder


Anmerkungen zum Rezept:
keine