Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Making a Citrus-Herb Blend
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 EsslöffelEach of dried thyme and oregano
2 Teelöffelbasilicum dried
1 TeelöffelEach of ground dried rosemary and sage
1 1/2 TeelöffelCoarsely ground dried orange zest
1 1/2 TeelöffelCoarsely ground dried lemon zest
1 TeelöffelCoarsely ground fennel seeds
die Zubereitung:

Herbs and spices have the ability to replace or reduce the need for strong salt and fat flavors in cooking. Try this wonderful floral bouquet of herbs as another spice to add to your table. Sprinkle of veggies, fruit salads and grilled fish. It also works well with starchy lentil and grain dishes. You can also rub the herb blend on lean meats before broiling or grilling.

Combine all ingredients and mix until well blended. Transfer to airtight container. Can be stored in a cool dry place for up to 3 months, but be aware that the pungent aroma begins to diminish after 3 weeks. Posted to Digest eat-lf. V097.n063 by Susan DaRosa <redredwine@execu. Net> on Mar 07,


Anmerkungen zum Rezept:
keine