Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Our Favorite Swiss Steak
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 Eileen Lamparelli
1 1/2 x ca. 450 gSwiss steak;tendorized Or
 Round steak cut 1" thick
1 Esslöffelmustard dry
 salt
 pepper
2 Esslöffeloil
1 x ca. 450 gCanned, cut up tomatoes
1 Esslöffellemon juice
1 grossonion sliced
1/2 TasseCelery diced
Carrots diced
3 EsslöffelWorcestershire Sauce
2 Esslöffelbrown sugar
die Zubereitung:

If meat is not tendorized, pound with a meat pounder.

Sprinkle meat with a mixture of flour, mustard, salt and pepper. Cut meat into individual portions and brown lightly in oil. Lift meat to an oven proof casserole. Add the remaining ingredients to the casserole. Cover and bake in a 300 degree oven for 2 1/2 hours. S.

*I usually add an extra small can of tomatoes. Do not drain the canned tomatoes.

Serve over rice or noodles. Eileen Lamparelli


Anmerkungen zum Rezept:
keine