Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Mornay
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
8 grossFresh broccoli spears; cooked (or frozen broccoli spears)
8 Scheibe(large) chicken breast; cooked
3 TasseMornay sauce
1 TasseAmerican cheese grated
1/4 Teelöffelpaprika
Mornay Sauce
3 Esslöffelbutter
3 Esslöffelflour
1 TasseMilk (or chicken stock)
1/8 Teelöffelcayenne pepper
1 Teelöffelsalt
1 TasseCubed sharp cheese
1 Tassecream
die Zubereitung:

Arrange broccoli in a 9x13 baking dish. Cover with chicken breasts. Top with grated cheese and pour mornay sauce over. Sprinkle with paprika. Brown slowly under broiler or bake for 30 minutes at 325° until hot. To make sauce, melt butter slowly. Add flour, then milk, stirring constantly. Add cayenne, salt and cheese. When cheese is melted, slowly add cream. Yield: 6 to 8 servings.

Anne Turner Dawson

(Mrs. Michael)

Denver, Co

From <Traditions: A Taste of the Good Life>, by the Little Rock (Ar) Junior League. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept:
keine