Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 x ca. 450 g | Sweet italian ground |
| Sausage |
1 gross | Red pepper, dice |
1 Tasse | Mushroom, dice |
| black pepper freshly ground |
2 Teelöffel | sage fresh |
12 x ca. 30 g | Won-ton wrappers |
| flour |
| Nonstick cooking spray |
In large skillet, warm sausage over low heat for 15 minutes. Drain fat. Add onions, peppers, mushrooms, pepper, and sage, and saute over low heat for 10 minutes; set aside. Lay won-ton wrappers on a well-floured surface. Brush tops with water. Fill each skin with 1 ts of mixture, then fold in half diagonally; press edges to seal. Spray a steamer basket with nonstick cooking spray. Place as many dumplings as possible in basket and steam, covered, for four to five minutes.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |