Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Albuquerque Corn Soup
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 Tassebutter
3 1/2 TasseCorn cut from the cob
cloves garlic
1 Tassechicken broth
2 Tassemilk
1 Teelöffeloregano dry
4 x ca. 30 gchillies green
1 TasseMonterey Jack cheese
 salt
die Zubereitung:

Melt butter in a 5-6 qt pan over medium heat. Add corn and garlic; cook, stirring until corn is hot and darker golden (about 2 min.) Remove from heat. Whirl broth and 2 c of the corn in a blender or food processor until pureed; return to pan. Stir in milk, oregano, and chiles. Bring to a boil stirring over medium heat. Remove from heat. Stir in cheese. Season to taste with salt, and enjoy. Makes 6 servings.


Anmerkungen zum Rezept:
keine