Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Amocha Sponge Cake
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
eggs separated
1/2 Teelöffelsalt
1 Tassenuts finely chopped
1/4 TassePotato starch
1/2 Tassecoffee strong
1 1/4 Tassesugar
2 Teelöffelcocoa
3/4 TasseCake meal
die Zubereitung:

Pour hot coffee over finely chopped nuts. Cool. Add 2 tsp. Cocoa. Beat whites with salt until they stand in soft peaks. Add half of sugar in gradually beating until stiff. Beat yolks well, add rest of sugar beating until thick. Add coffee mixture to yolks, blending well. Add sifted meal and starch and blend. Fold into beaten egg whites. Place in tube pan and bake in 325 F. oven for 1 hr. Or longer.


Anmerkungen zum Rezept:
keine