Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Andouille
Zutaten für 60 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
5 x ca. 450 gPork stomach (maws)
10 x ca. 450 gPork butt; cut into 1/2-in. cubes
1/2 x ca. 450 ggarlic minced, fresh
1 x ca. 30 gcayenne pepper
1/2 x ca. 30 gblack pepper
1/2 TasseCuring salt
1/4 TasseMsg
 Sausage casing
die Zubereitung:

Knew I had this somewhere. Will admit I haven't made it, so....lemme know if it works. Better yet, send me some <g>. From _Cajun_Cuisine_ by Beau Bayou Publishing Company, 1985.

1. Rinse the pork stomach in salty water, cut open and remove all fat; grind coarsely in a food processor or food grinder.

2. Mix all ingredients together and stuff into casing using a funnel or sausage stuffer. Yield: 15 pounds fresh andouille. Note: If a smoker is available smoke at 120 degrees to 150 degrees for approximately 4 to 6 hours. Rael@ebicom. Net Mississippi Redneck Cook

Chile-Heads Digest V2 #243

From the Chile-Heads recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.


Anmerkungen zum Rezept:
keine