Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Apple Dumplings (Eb'l Dumpling)
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Tasseflour
4 Teelöffelbaking powder
1 Teelöffelsalt
4 Esslöffelshortening
1 Tassemilk
apple
 sugar
1 Teelöffelcinnamon
die Zubereitung:

Pare and core apples. Sift flour, baking powder and salt; cut in shortening, add milk and mix to smooth dough. Turn onto floured board and divide into six portions. Roll each portion large enough to cover one apple. Place an apple on each piece of dough; fill with cinnamon and sugar; wet edges of dough and fold over apple. Place on greased baking sheet, and bake at 350-F until apples are tender (about 40 minutes). Source: Pennsylvania Dutch Cook Book - Fine Old Recipes, Culinary Arts Press, 1936.


Anmerkungen zum Rezept:
keine