Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Arroz Con Pollo #1
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
25 x ca. 30 gBoneless chicken breast; sliced into bite-size pieces
1/2 x ca. 450 gmushrooms sliced
1 Tassegreen onions sliced
1 Tassesherry
1/2 Lemon sliced
tomatoes peeled, sliced
 rice white
Pollo Sauce
2 Tassetomatoes chopped
1 Tassesour cream
 Hot sauce or Tabasco sauce to taste
 Enchilada sauce (see index)
die Zubereitung:

1. Saute chicken and mushrooms in butter.

2. Season to taste.

3. Add sherry and green onions.

4. Heat until the sherry is reduced.

5. Add Pollo Sauce and lemon.

6. Heat thoroughly. Serve with white rice and tomato wedges. Pollo Sauce: To Enchilada Sauce, add other ingredients. Heat together and serve.

Casa Lupita

Seattle.

Wine: Sangria.

From the <Micro Cookbook Collection of Mexican Recipes>. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.


Anmerkungen zum Rezept:
keine