Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Baked Oysters
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 Lisa Crawley TSPN00B
1/4 x ca. 450 gbutter
2 TasseCelery
Onion fine chopped
1 x ca. 1/2 LiterOysters
Eggs; hard-boiled -- grated
2 TasseToasted bread crumbs
1 TasseOyster Juice Or Water
 parsley
die Zubereitung:

melt butter, add onion and celery. Cook on slow fire until tender. Add oysters that have been cut up by scissors, and a little oyster juice. Cook about 5 min. Until oysters curl. Take off fire and mix w/ rolled toasted bread crumbs and grated eggs and parsley to season. Add salt, pepper, and dampen w/ oyster juice or water. Put into oyster shells or greased pyrex dish; sprinkle cracker crumbs on top and dots of butter. Bake at 350 about 20 min. Tresor de la Mer from the Heart of Louisianna.


Anmerkungen zum Rezept:
keine