Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/2 Tasse | butter softened |
1 Tasse | sugar |
2 | eggs |
1 1/2 Tasse | all-purpose flour |
2 Esslöffel | cocoa |
1 Teelöffel | Baking soda |
1 Teelöffel | salt |
1/2 Teelöffel | cinnamon |
1 Teelöffel | vanilla extract |
1 Tasse | Banana mashed |
1/2 Tasse | sour cream |
1/2 Tasse | walnuts chopped |
1/3 Tasse | Miniature chocolate chips |
| Semisweet |
Cream butter; gradually add sugar, beating until light and fluffy. Add eggs, one at a time, beating well after each addition.
Combine flour, cocoa, soda, salt, and cinnamon; sift together. Stir flour mixture into egg mixture, blending well; add vanilla. Stir in banana, sour cream, walnuts, and chocolate morsels.
Spoon batter into two greased and floured 7-1/2 x 3 x 2-inch loafpans. Bake at 350 degrees F. for 55 minutes or until a wooden pick inserted in center comes out clean.
Cool in pans 10 minutes; remove from pans. And cool completely on a wire rack.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |