Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Banana-Chocolate Tea Bread
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tassebutter softened
1 Tassesugar
eggs
1 1/2 Tasseall-purpose flour
2 Esslöffelcocoa
1 TeelöffelBaking soda
1 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelcinnamon
1 Teelöffelvanilla extract
1 TasseBanana mashed
1/2 Tassesour cream
1/2 Tassewalnuts chopped
1/3 TasseMiniature chocolate chips
 Semisweet
die Zubereitung:

Cream butter; gradually add sugar, beating until light and fluffy. Add eggs, one at a time, beating well after each addition.

Combine flour, cocoa, soda, salt, and cinnamon; sift together. Stir flour mixture into egg mixture, blending well; add vanilla. Stir in banana, sour cream, walnuts, and chocolate morsels.

Spoon batter into two greased and floured 7-1/2 x 3 x 2-inch loafpans. Bake at 350 degrees F. for 55 minutes or until a wooden pick inserted in center comes out clean.

Cool in pans 10 minutes; remove from pans. And cool completely on a wire rack.


Anmerkungen zum Rezept:
keine