Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bayou Hot Slaw
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 mittelHead cabbage; 2-1/2 to 3 pounds
1 grossonions minced
1 grossgreen onion minced
1 kleinSweet red pepper; minced
Stalks celery thinly sliced
1/2 Tassevegetable oil
Bayleaf
2 Esslöffelflour
1/2 Tassesugar
1 Tassewater
1 1/4 Tassewhite vinegar
1 TeelöffelWorcestershire Sauce
1/2 Teelöffelwhite pepper
1/2 Teelöffelmustard dry
1/2 Teelöffelgarlic powdered
1/4 Teelöffelcayenne pepper
die Zubereitung:

Place first 5 ingredients in a large salad bowl and mix well. In a saucepan, heat oil and bay leaf and stir in the flour, but don't let it brown. Add sugar and water, stirring until thickened. Pour in the vinegar and spices and stir until you have a thick sauce. Cool to lukewarm and pour over the slaw. Toss and mix well. Chill and serve cold. If you want a hotter slaw, add more cayenne. Serves 6.

From Newspaper Article

From a collection of my mother's (Judy Hosey) recipe box which contained lots of her favorite recipes, clippings, etc. Downloaded from Glen's Mm


Anmerkungen zum Rezept:
keine