Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Marzipan
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
9 x ca. 30 gAlmonds
 water boiling
9 x ca. 30 gsugar powdered, sifted
2 Esslöffelrosewater
 Couple of drops of
 Bitter Almond Oil
die Zubereitung:

1. Pour boiling water over almonds and peel off the brown skin. Let the almonds dry. 2. Put the almonds with the sugar in a blender and chop until very fine. Add the spices. 3. Take out and knead with hands until the marzipan is smooth. 4. Let rest over night, wrapped in aluminumfolie. 5. Make little breads or use for cakes or candy. 6. When using it you can knead up to 50 percent powdered sugar into the marzipan, it gets firmer and sweeter, but loses some of the almond flavour.

From Mrs. H. Rudolph

Translated by Brigitte Sealing Cyberealm Bbs 315-786-1120


Anmerkungen zum Rezept:
keine