Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Broccoli Stuffed Meat Loaf
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/4 x ca. 450 glean ground beef
egg
4 Esslöffelbread crumbs
green onions minced
1 Teelöffelsalt
1/2 TeelöffelBasil Leaves, Dried
1/8 Teelöffelblack pepper
1 1/2 TasseBroccoli Flowerettes
1/2 TasseMild Cheddar Shreds
1 EsslöffelButter melted
1 Esslöffeltomato ketchup
die Zubereitung:

Preheat the oven to 350 degrees. Combine the beef, egg, 1/2 the bread crumbs, 3/4 of the minced green onion, 3/4 of the salt, the basil and the pepper. Set aside. Bring a pot of water to a full boil. Drop in the broccoli flowerettes. Cook until just tender-crisp (3 to 4 minutes). Drain thoroughly. Mix with the cheese, the remaining bread crumbs, green onions and salt. Press half of the meat mixture into a loaf pan (8" x 4"), forming an indentation in the center. Leave a 1" thick layer on the sides. Fill the indentation with the broccoli mixture. Top the broccoli with the remaining meat mixture. Seal well around the edges, completely enclosing the broccoli. Mix the melted butter and ketchup. Brush the top of the loaf with this mixture. Bake until the loaf pulls away from the sides of the pan and the meat is done (about 60 minutes). Serve hot. Cut in slices.

Joel Ehrlich on rec. Food. Cooking


Anmerkungen zum Rezept:
keine