Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cajun Eggplant Dressing
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 Waldine Van Geffen VGHC42A
1 x ca. 450 gEggplant; peel -- dice
2 Tassewater
3 Teelöffelsalt divided
1/2 TasseEach: celery -- onion and
 green pepper chopped
2 Esslöffelbutter or margarine
3 Tasserice cooked
1 TasseCrawfish tails
1/4 Tassebread crumbs dried
1/4 Tasseparsley chopped
1/4 Teelöffelgarlic powdered
1/4 Teelöffelblack pepper ground
1/4 Teelöffelred pepper ground
1/4 Teelöffelpaprika
die Zubereitung:

Combine eggplant, water and 1t salt in a medium saucepan. Bring to a boil; reduce heat and simmer for 5 minutes. Drain. Coook celery, onions and green pepper in butter until tender crisp. Stir in eggplant, rice, crawfish, bread crumbs, parsley, garlic powder and pepper. Turn into a buttered 2-quart casserole. Sprinkle with paprika. Bake at 375~ for 25 to 30 minutes.


Anmerkungen zum Rezept:
keine