Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cajun Oyster Pie
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 1/2 LiterOysters in their own juice
 (shucked)
1/2 Tassegreen bell pepper chopped
1/2 Tassecelery chopped
1 Teelöffeltabasco sauce
1/4 TeelöffelFile' powder
4 EsslöffelButter (real not margerine)
5 Esslöffelflour
2 TasseMilk hot
 (evaporated is better)
1 Teelöffelsalt
1 Teelöffelblack pepper freshly ground
2 Esslöffelpimiento chopped
die Zubereitung:

Simmer oysters in thier own juice for approx. 5-7 minutes, or until the edges begin to curl. Saute' peppers & celery in butter until tender. Blend in the flour, add the milk & cook stirring until the sauce thickens. Add the oysters, pimientos, the seasonings and stir them all together gently. Pour this into a buttered casserole, top with pie pastry & bake in 450 degree F pre-heated oven for 20 minutes or until the crust is brown.


Anmerkungen zum Rezept:
keine