Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Calas-Tous-Chauds (Rice Fritters)
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Packungdry yeast
2 Esslöffelwater warm
1 1/2 TasseCooked rice; cooled
eggs beaten
1 1/2 Tasseflour
1/2 Tassesugar
1/2 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelnutmeg
 Fat for deep frying
 Confectioner's sugar
die Zubereitung:

Dissolve yeast in warm water. Mix with rice and let stand in a warm spot overnight. The following day, beat in eggs, flour, sugar, salt and nutmeg. Add more flour if necessary to make a thick batter. Heat fat to 370 degrees or until a 1-inch bread cube browns in 60 seconds. Drop batter from a tablespoon into hot grease and fry until golden brown, about 3 minutes. Drain on paper towels and sprinkle with powdered sugar. Serve hot. Makes 4 dozen.

Overnight Sitting Required

From <A Taste of Louisiana>. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept:
keine