Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
10 3/4 x ca. 30 g | Can of Campbell's |
| New Cheddar Cheese Soup |
1/2 Tasse | Salsa |
| Bag (10 oz) Tortilla Chips |
| tomato chopped |
| green onions sliced |
| Sliced Vlasic or Early |
| California Pitted Ripe Olive |
| Chopped Green or Sweet Red |
| pepper |
1) In 1 1/2 qt saucepan, combine soup and salsa. Over low heat, heat through stirring often.
2) Serve over tortilla chips. Top with tomato, green onions, olives and pepper.
microwave-safe plates. Microwave 1 plate at a time, uncovered, on high for 45 seconds.
315-786-1120
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |