Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
4 | Well trimmed beef Rib Eye Steaks 3/4" thick |
2 Esslöffel | lime juice |
6 | Flour tortillas 6" size |
1/4 Tasse | Each Colby and Monterey Jack cheese; shredded |
| Salsa |
Place steaks in a utility disk. Sprinkle with half the lime juice, rubbing into surface. Turn steaks and repeat using remaining lime juice. Cover and refrigerate while preparing coals.
Wrap tortillas securely in heavy-duty aluminum foil.
Place steaks on grill over medium coals. Grill steaks for 12 to 15 minutes for rare (140 F) to medium (160 F) or to desired doneness, turning once. Top each steak with an equal amount of cheese. Serve with salsa and tortillas.
bbq-digest V2 #069
From the Bbq recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |