Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cauliflower Vichyssoise with Cardamom
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Alyce Mantia KRBS41A
1 grosscauliflower
2 Esslöffelolive oil
1 grosscloves garlic minced
1/2 mittelJalapeno minced
2 mittelonions chopped
1/2 Teelöffelcardamom ground
1/8 Teelöffelmace ground
4 1/2 Tassechicken broth
 Parsley fresh, minced
die Zubereitung:

Chop cauliflower coarsely. Heat oil in a large saucepan over med heat. Add garlic, jalapeno pepper (seeded), onion, cardamom and mace and sauté until veggies soften, about 5 minutes. Add cauliflower and stock. Bring to a boil and simmer, covered, until all veggies are tender, about 25 minutes. Puree soup in a blender or food processor. Add salt and pepper to taste. Sprinkle each serving with the minced fresh parsley. Now, this is the recipe as given to me by a friend of mine. When I made it I added a bit more cardamom, 'cause I like the flavor. I don't keep mace around, but used one tiny grating of fresh nutmeg and that was good. It can be served cold or warm. Pretty good stuff! Regards from Memphis, Alyce Mm Format Norma Wrenn npxr56b


Anmerkungen zum Rezept:
keine