Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheddar Ham Pasta
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Packung(12 ounce) uncooked corkscrew pasta
1 Dose(14-1/2 ounce) tomatoes diced/onions and garlic undrained
 milk
2 Esslöffelbutter or margarine
3 Esslöffelall-purpose flour
1 Teelöffelbasil crushed
2 TasseCheddar cheese sharp, shredded
1 1/2 TasseFully cooked diced ham
 Chopped parsley optional
die Zubereitung:

Cook pasta according to package directions; drain. Meanwhile, drain tomatoes reserving liquid; add milk to measure 2 cups.Melt butter in large saucepan over low heat; stir in flour and basil. Cook over medium heat 3 minutes stirring constantly. Stir in reserved liquid; cook until thickened, about 3 minutes, stirring constantly. Stir in tomatoes, cheese, ham and pasta; garnish with chopped parsley, if desired. Makes 4 servings.


Anmerkungen zum Rezept:
keine