Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken and Beef
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Chicken breasts
1/4 x ca. 450 gChipped beef
1 DoseCream of mushroon soup
1/2 Tassesour cream
3 EsslöffelBacon chopped
 paprika
die Zubereitung:

Skin, bone, & halve chicken breasts. Lay chipped beef on bottom of baking dish. Turn ends of breasts under and lay on top of beef. Mix mushroom soup and sour cream and spread over top. Dot with bacon and sprinkle with paprika. Cover with foil and bake in 275 degree oven for 2-1/2 hours.

Mrs. Bernard Mahon

From a book of recipes compiled by members and friends of the Londontown Publik House Assembly, Edgewater, Md 21037. Funds from sale of book used in restoration and maintenance of the 17th century inn (hint, hint).


Anmerkungen zum Rezept:
keine