Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken in Olive Sauce
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
lemon
1 Esslöffelolive oil
chicken boneless,skinless
 Breast halves
1 DoseCream of Chicken Soup chicken cream soup
1/4 Tassemilk
1/2 Tasseblack olives sliced
1/8 Teelöffelpepper
die Zubereitung:

Cut 4 thin slices of lemon; squeeze 2 teaspoons juice from remaining lemon; set aside. Using palm of hand, flatten chicken to even thickness. In skillet, in hot oil, cook chicken for 10 minutes, or until browned on both sides. In bowl, combine soup and milk; stir in olives, lemon juice and pepper. Pour over chicken and top with lemon slices. Reduce heat. Cover; simmer for 5 minutes or until chicken is fork-tender.


Anmerkungen zum Rezept:
keine