Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chile Cheese Casserole
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Dose#2 whole kernal corn
2 Esslöffelflour
1/2 x ca. 450 gCheddar thinly sliced
Eggs slightly beaten
Pkg. green chile
2 EsslöffelOleo
1 Tassemilk
1/2 Teelöffelsalt
1 Tassebread crumbs
Buttered cracker crumbs
die Zubereitung:

Melt oleo, add flour, add milk and cook unti thick.

Drain corn and add to eggs, and bread crumbs. Add to oleo, flour and milk mix. In a deep casserole, put half of the corn mixture, layer 1/3 cheese and peppers, make 2 more layers. Sprinkle cracker crumbs on top. Bake 45 min at 350 F. This dish may be frozen ahead of time.


Anmerkungen zum Rezept:
keine