Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 x ca. 450 g | Mild Italian sausage* |
1 x ca. 450 g | chuck ground |
1 | Large yellow onion; diced |
2 | Large garlic cloves; minced |
1 1/2 Esslöffel | chilli powder |
6 x ca. 30 g | tomato paste canned |
1 1/2 Tasse | water |
1 Esslöffel | coffee instant |
1 Esslöffel | sugar |
1 Esslöffel | paprika |
1 Esslöffel | oregano |
1 Teelöffel | salt |
1 Teelöffel | pepper |
1 Teelöffel | cumin |
1 Tasse | Dark red kidney beans, drain |
1 Tasse | Refried beans |
* Skinned and crumbled This is one of my favorite recipes from The Firefighters cookbook, compiled by John Sineno, one of New York's bravest and well fed!! Brown sausage, ground meat, onion, and garlic in a pot. Add remaining ingredients except beans, bring to a boil, cover, and simmer 1 1/4 hours. After cooking time is up, add the beans and stir. Top with grated Monterey Jack cheese and finely chopped scallions.
Brown
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |