Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chili Ala Capt. James Mcdonnell, Engine 81
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gMild Italian sausage*
1 x ca. 450 gchuck ground
Large yellow onion; diced
Large garlic cloves; minced
1 1/2 Esslöffelchilli powder
6 x ca. 30 gtomato paste canned
1 1/2 Tassewater
1 Esslöffelcoffee instant
1 Esslöffelsugar
1 Esslöffelpaprika
1 Esslöffeloregano
1 Teelöffelsalt
1 Teelöffelpepper
1 Teelöffelcumin
1 TasseDark red kidney beans, drain
1 TasseRefried beans
die Zubereitung:

* Skinned and crumbled This is one of my favorite recipes from The Firefighters cookbook, compiled by John Sineno, one of New York's bravest and well fed!! Brown sausage, ground meat, onion, and garlic in a pot. Add remaining ingredients except beans, bring to a boil, cover, and simmer 1 1/4 hours. After cooking time is up, add the beans and stir. Top with grated Monterey Jack cheese and finely chopped scallions.

Brown


Anmerkungen zum Rezept:
keine