Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chili Beans From San Francisco Fire Departmen
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gDry pinto beans
1 Dose(10 oza) red chili sauce
 water
1/4 Tassevinegar
1 x ca. 450 gchuck ground
1 Esslöffelchilli powder
1 grossOnion chopped
 Ds Hot sauce
1 Dose(1 lb) stewed tomatoes
 salt
 pepper
die Zubereitung:

Cover beans with cold water, cover pot and bring to boil. Reduce heat and simmer for 3 hours, adding water as needed. In a skillet, slowly brown ground beef. When crumbly, add onion and saute until limp. Add to beans along with rest of ingredients except the salt and pepper. Cover and simmer for three hours or until beans are tender and liquid is somewhat thickened. Add salt and pepper and serve.


Anmerkungen zum Rezept:
keine