Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chinese Barbecued Spareribs
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gSpareribs
2 Esslöffeldark soy sauce
2 Esslöffelsoy sauce thin
3 EsslöffelOrange honey
3 Esslöffel"Koon Chun" Hoisin sauce (or
 Chee Hou or Chap Sam sauce)
cloves garlic
1/2 TeelöffelHot chili oil (omit with
 Chap Sam sauce)
green onion
1 Esslöffelmarsala dry
die Zubereitung:

Preparation: Chop ribs into 2" sections. Mix remaining ingredients and marinate ribs in mixture for 4-6 hours, turning several times. If you marinate overnight, keep refrigerated, and allow to warm up before baking.

Baking: Preheat oven to 350 degrees. Drain ribs, saving marinade. Place ribs on rack in roasting pan. Bake at 325 degrees for 45 minutes, basting every 15 minutes. Turn up heat to 375 and finish undisturbed for 15 minutes ~ until slightly rusty. Serve hot.


Anmerkungen zum Rezept:
keine