Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chocolate Velvet
Zutaten für 15 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 1/4 Tasseflour unsifted
1 TeelöffelBaking soda
1/4 Teelöffelbaking powder
1 1/2 Tassesugar
eggs
1 Teelöffelvanilla
1 TasseHellmann's Real Mayonnaise
Squares (1 oz. each) Baker's Unsweetened Chocolate, melted
1 1/3 Tassewater
die Zubereitung:

Crunchy Coconut Topping (below)

Grease and flour a 13" x 9" x 2" baking pan. In bowl stir first 3 ingredients; set aside. In large bowl with mixer at high speed beat next 3 ingredients for 3 min. Or until fluffy. Reduce speed to low; beat in real mayonnaise and chocolate. At low speed add flour mixture in 4 additions alternately with water, beating just until blended after each addition. Pour into pan.

Bake in 350 oven 45 min. Or until tester comes out clean. Cool completely in pan. Serves 15

Crunchy Coconut Topping: In saucepan, stirring constantly, bring 3/4 cup firmly packed brown sugar and 1/4 cup margarine to boil over medium heat, boil 2 minutes. Add 3 Tbsp. Milk, 1-1/3 cups flaked coconut and 1/2 cup chopped walnuts. Stirring constantly, boil 1 minute. Spread on top of cake. Broil 6" from heat 3 minutes or until golden brown. Cool


Anmerkungen zum Rezept:
keine