Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Creamy Crab Soup - Wt
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
50 Grammbutter
1/2 Small green capsicum
onion small
3 Esslöffelflour
1 1/2 Tassechicken stock
 Pinch cayenne
1 Esslöffelsherry dry
1 Tassecream
170g cans crab meat
 salt
 pepper
die Zubereitung:

Finely dice onion and seeded capsicum. Saute gently in butter until tender, but not browned. Add the flour, stir until combined, remove from heat. Gradually add chicken stock, stir until combined, return pan to heat, bring to boil, stirring constantly, reduce heat, simmer uncovered for 5 minutes.

Season with cayenne, salt and pepper. Add cream, milk, sherry and undrained and flaked crab meat. Simmer uncovered for 5 minutes.

Serve with crunchy bread rolls.

From The Weekly Times New Pioneer Cookbook ~ By Mrs Boord, Naracoorte, South Australia


Anmerkungen zum Rezept:
keine