Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Deluxe Potato Salad
Zutaten für 24 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
green peppers
5 x ca. 450 gPotatoes; cooked, peeled, and cubed
1 Bundcelery chopped
2 1/2 Teelöffelsalt
1 Teelöffelpepper
3/4 Tassemayonnaise
1 EsslöffelMustard, Dijon
4 DoseArtichoke hearts; chilled and drained (8 oz. ea.)
2 EsslöffelOlive slices, pimiento-stffd
 Sm Pickles, whole sweet
 Parsley springs, fresh
Stuffed Eggs
18 eggs hard-cooked
1/4 Tassemayonnaise
2 Esslöffelonions minced
1/4 TeelöffelCurry powder
1/2 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelpepper
 paprika
 Parsley spring, fresh
18 ScheibeOlives, pimiento-stuffed
die Zubereitung:

Chop 2 green pepper; cut remaining pepper into rings. Combine chopped green pepper, potatoes, celery, salt, pepper, mayonnaise, and mustard; mix well, and chill thoroughly.

Spoon potato salad onto a large serving platter. Arrange stuffed eggs and artichoke hearts around edge of platter. Garnish salad with green pepper rings, olive slices, pickles, and parsley.

Stuffed Eggs: Cut eggs in half lengthwise; remove yolks. Mash yolks; stir in mayonnaise, onion, curry powder, salt, and pepper.

Fill egg whites with yolk mixture; chill. Sprinkle half of stuffed eggs with paprika, and top with a small sprig of fresh parsley. Top with remaining stuffed eggs with pimiento-stuffed olive slices.


Anmerkungen zum Rezept:
keine