Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/4 Tasse | bread crumbs dried |
1 Esslöffel | parmesan grated |
1 Teelöffel | paprika |
1 Teelöffel | thyme dried |
1/2 Teelöffel | garlic salt |
1/4 Teelöffel | red pepper ground |
1/3 Tasse | Low-Fat Buttermilk |
4 | Skinned Chicken Breast Halves; (6 Oz) |
| Cooking spray |
1 Esslöffel | Stick Margarine Or Butter; Melted |
1. Preheat oven to 400 °. 2. Combine first 6 ingredients in a shallow dish. Place buttermilk in a shallow dish. Dip chicken in buttermilk; dredge in bread crumb mixture. Place chicken, breast sides up, in a jelly-roll pan coated with cooking spray. Drizzle margarine over chicken.
Bake at 400° for 40 minutes or until done.
Typos and MasterCook Formatting Courtesy of Jill Proehl, St. Louis, Mo - jpxtwo@swbell. Net
librarian and Spencer Tracy an efficiency expert. While falling in love, they discuss fried chicken recipes. In one scene, Tracy even cooks the dish for Hepburn.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |