Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Easy Mints
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 Tassebutter or margarine
2 Esslöffelwater
1/4 Teelöffelsalt
1/2 TeelöffelPeppermint Extract
3 1/2 TassePowdered sugar; (up to 3-3/4)
 Food color; (optional)
die Zubereitung:

Combine butter and water; place over low heat until butter melts. Remove from heat; add salt and extract. Gradually add sugar, blending until desired consistency is reached. If color candies are desired, divide in parts and tint various shades. Knead until smooth. Mold into individual candies or from small rolls to be cut. If rolls are refrigerated, allow to return to room temp before slicing. Yields: 1 pound mints Few women admit their age. Few men act theirs.


Anmerkungen zum Rezept:
keine