Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Tasse | flour |
2/3 Tasse | brown sugar packed |
| « c Cornstarch |
2 Teelöffel | baking powder |
| « t Salt |
| « t Cinnamon |
1/4 Teelöffel | ginger ground |
1/8 Teelöffel | nutmeg |
2 | egg whites |
2/3 Tasse | skim milk |
| « c Dark Karo corn syrup |
1 Teelöffel | vanilla |
spray 9 in cake pan with Pam. In large bowl, combine flour, brown sugar, ,cornstarch, baking powder, slat , and spices. In medium bowl, whisk egg whites, milk, syrup and vanilla. Add to flour mixture and stir units smooth. Pour into prepared pan and cook 350 25 to 30 minutes. Cool in pan or on wire rack. Francine Martin Palatable Potpourri format by Emilie rwsm05a
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |